cafe-restaurantTwee van de meest bijzondere drink- en eetgelegenheden van Amsterdam zijn gevestigd in het Amsterdam American Hotel. Het Café Americain is een bruisende “hotspot” voor Amsterdammers, artiesten en kunstenaars; zij komen voor een hapje, drankje of gewoon om even rustig een krant te lezen aan de leestafel. Bar Americain is ‘s avonds een smeltkroes van Amsterdammers, toeristen en prominenten uit binnen- en buitenland.

Café Americain

Eten en drinken tussen de echte Amsterdammers, artiesten en kunstenaars. De sfeer in het levendige Café Americain is dynamisch en vooral gezellig. Het wordt de huiskamer van Amsterdam genoemd en zo voelt het ook. Genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch, diner, gewoon een kop koffie of een gezellige borrel. In het Café Americain of in de zomer op het prachtige terras is het altijd goed toeven. Voor reserveringen bel: 020 – 556 3010.

AM_AME CafeAmericain03AM_AME CafeAmericain02AM_AME CafeAmericain01

Jazz brunch

Elke eerste zondag live jazz muziek, een overvloed aan heerlijke gerechten en een gezellige “lazy-Sunday” sfeer, dát is de Jazz Brunch in het Amsterdam American Hotel – Hampshire Eden. De brunch  De kosten voor de Jazz Brunch zijn €24,50 p.p. exclusief dranken.

Afternoon tea

High Tea – Eden Amsterdam American HotelGeniet van heerlijke hartige sandwiches, diverse zoetigheden zoals bonbons, macarons, roomboterkoekjes, panna cotta of crème brûlée. Wij serveren de afternoon tea elk dag van 14:00 tot 17:00 en op zondag van 16:00 tot 17:30.

Bekijk hier de meest actuele menukaart en informatie.


Grotere kaart weergeven