3-blog-0-616x347Het verhaal over de volkszanger Andre Hazes. De musical “Hij Gelooft in Mij” geeft een kijkje in het turbulente leven van Andre, zijn verhouding met Rachel en zijn hart voor de stad Amsterdam. Een ontroerend, geestig en aangrijpend verhaal dat slingert tussen Bloed, Zweet en Tranen.

UPDATE: “Hij Gelooft in Mij” is verlengd tot en met december.

Een belangrijke rol in zowel zijn leven als in deze musical, is weggelegd voor Rachel van Galen. Rotterdamse Rachel werd als 15-jarig meisje verliefd op haar idool Andre Hazes. Ze trouwen, maar is hij werkelijk haar ware liefde of gaat het haar om zijn talent en zijn status?

In de jaren ’80 is Joop van den Ende een aantal jaar de manager van Andre geweest. Zij hadden een goede band en bleven contact houden, ook nadat zij niet meer met elkaar werkten. Dit heeft er mede in geresulteerd dat Rachel in 2007 het contract ondertekende van Joop van den Ende theaterproducties.

Op 11 november 2012 ging de musical in première. De recensies die volgden waren lovend:

‘Een must see voor iedereen die ook maar een heel klein beetje van Hazes houdt’ ****** (Metro)

‘Extreem invoelbaar drama’ ****** (De Volkskrant)

Om u de kans te bieden Andrés favoriete plekjes in Amsterdam te ontdekken en bezoeken, is Hampshire Hotels een exclusieve partnerschap met de musical aangegaan. De Amsterdamse Hampshire Hotels bieden speciale Hij Gelooft in Mij-arrangementen die een extra dimensie geven aan de beleving van de musical.

Hij Gelooft in Mij, met o.a. Martijn Fischer en Chantal Janzen, is vanaf november te zien in het DeLamar theater in Amsterdam.